Iz delokruga aktivnosti RKS

Poštovani,


Obaveštavamo vas, da smo juče, 7.septembra, u organizaciji udruženja Računovodstvena komora Srbije i Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije održali konferenciju za medije u Medija centru.

Na konferenciji za medije prisustvovali su predstavnici udruženja, koji su sa vama razgovarali 29. januara ove godine u MF na temu reformi koje se provode. Predali smo vama tada predloge za unapređenje propisa i procedura, ponovili 25.maja posle održane konferencije za medije ispred MF, kao i ponovili dosta predloga u stručnim inicijativama, koje smo vam pre toga dostavili.

Molimo vas da odslušate jučerašnju konferenciju za medije i da prihvatite predloge koje smo izneli u cilju otklanjanja problema koji se kroz pojedine propise i procedure, javljaju u poslovnoj praksi. Juče smo takođe potvrdili  sve ranije predloge koje smo vam dostavili u ranijim inicijativama.
 

Molimo vas da odslušate izlaganje svih učesnika, kao i gosta g. Miodraga Živkovića bivšeg Izvršnog sekretara SRRS i člana Nacionalne komisije za računovodstvo. Ne bi Ministarstvo  finansija smelo ostati nemo, na zloupotrebe i kršenje mnogih zakona, koje vrše pravna lica i pojedinci u delokrugu Saveza računovođa i revizora Srbije jer se time pravi velika šteta i SRRS i pojedincima, koji su zajedno sa računovođama dali veliki doprinos državi kroz provedene reforme ali i celoj računovodstvenoj profesiji.

Snimak konferencije za medije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *